Gratis verzending vanaf €70.00 ex. BTW

Snelle verzending

Borduren & Bedrukken

Nieuwe jassencollectie maakt Snickers Workwear compleet

Voortaan kun je van top tot teen gekleed gaan met de bescherming, duurzaamheid en functionaliteit die je van ons gewend bent. De nieuwe jassencollectie van dit najaar maakt van de nieuwe generatie Snickers werkkleding een complete familie.

Een familieaangelegenheid

Afgelopen jaar lanceerde Snickers Workwear een compleet nieuwe generatie werkbroeken in vier compleet verschillende families. Nu is ook de collectie jassen opnieuw uitgevonden.
De introductie van de vier werkkledingfamilies: RuffWork, Flexiwork, LiteWork en AllroundWork, zorgt ervoor dat vakmensen kleding vinden die precies aansluit bij hun wensen en eisen.
De nieuwe generatie broeken wordt gevolgd door jassen.
Outdoor invloeden op moderne werkkleding

De invloed van outdoorkleding zie je duidelijk terug in de nieuwe collectie. Het FlexiWork Shell Jack 1300 bijvoorbeeld heeft getapete naden en de op het lichaam afstemde pasvorm heeft drielaags Cordura verstevigingen op alle plekken die slijtgevoelig zijn.

Het 1300 Shell Jack is een uitstekend voorbeeld van hoe we geavanceerde bescherming tegen weersinvloeden kunnen bieden met een goede pasvorm en ventilatie die het op kan nemen tegen de beste outdoorkleding, maar met de slijtvaste duurzaamheid en geavanceerde functionaliteiten die moderne vakmensen nodig hebben.

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.