Gratis verzending vanaf €70.00 ex. BTW

Snelle verzending

Borduren & Bedrukken

Baselayers – Warmte van binnen uit !

In drie stappen laten we je zien hoe je warm en comfortabel blijft werken op koude dagen. Je warm kleden is de kunst niet, het is de manier waarop je vocht reguleert die een verschil maakt.

Want hard werken betekent ook vaak zweten. Dat zweet koelt af als je rust, bijvoorbeeld tijdens een pauze of als je ergens op moet wachten. En ineens heb je het koud.

Wat je nodig hebt in deze situatie is goede ventilatie en de mogelijkheid om de warmte van je lichaam te reguleren. Daarom adviseren wij om bij koud weer in drie lagen te kleden.

1.Droog blijven is warm blijven

De eerste laag is voor vochtafvoer

De manier waarop je je kleedt is een weerspiegeling van je prestaties, want door de goede kleding te dragen presteer je op je best. Draag laagjes om warm, droog en comfortable te blijven. Kies de ideale eerste laag op je huid voor een droog gevoel en optimale vochtafvoer.

Wat je ook kiest uit onze collecties, je kunt rekenen op een eerste laag met geavanceerde functionaliteit en fantastische pasvorm dankzij een uitzonderlijk design en extreem comfortabel materiaal.

37.5® Technologie Ondergoed

Extreem sneldrogende stof – wel vijk keer sneller dan vergelijkbare stoffen – voor een superieur fris en droog werkcomfort.

Voorzien van high-tech actieve deeltjestechnologie met natuurlijke koolstof van kokosnoten en anti-geur behandeling.
Ondergoed met 37.5® technologie

FlexiWork ondergoed van wol

Superieure warmte van wol met een geavanceerd ontwerp maken de ultieme eerste laag voor koude weersomstandigheden of wanneer de werkintensiteit veel varieert. Ontworpen voor uitstekende ventilatie en isolatie. Het materiaal voorkomt van nature geurtjes, voor een extra fris gevoel.
Bekijk de producten

FlexiWork ondergoed

Geavanceerd ontwerp dat ventilatie, warmte en bescherming optimaal combineert zodat je de hele dag kunt blijven presteren.

De innovatieve en sneldrogende stretchstof voert zweet en vocht snel van je lichaam weg.
Bekijk de producten

2. Houd de warmte binnen

De tweede laag houdt je geïsoleerd

Luchtige materialen zijn zeer geschikt als tweede laag. Onze kleding is ontworpen voor isolatie door een lucht gevulde ruimte rondom je lichaam te vormen waardoor je warm blijft. Kies uit onze geavanceerde collectie fleece, micro fleece, vacht en quilt.

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.